Sessies

Hoe vaak overkomt het je niet dat je in een negatieve stemming bent en je er de diepe les niet van leert. Dat je de betekenis ervan voor je meest innerlijke wezen niet ziet. Dat je gewoon maar wacht tot het vanzelf overgaat.

Lusteloosheid, depressies, ongeduld, zenuwen, onrust, spanning, frustratie, verveling, apathie, wrok – al die emoties en nog heel veel meer zijn uiteindelijk het gevolg van niet benutte tijd, van niet het uiterste gedaan hebben wat mogelijk is om jezelf te leren begrijpen en innerlijke conflicten en verwarring op te lossen.  Uit padlezing 112: Leven in het nu.

De bevrijding van die emoties en het binnenstromen van kracht en innerlijke vreugde en het gevoel dat jij en het leven één zijn kan ook jij ervaren als je doet wat daartoe nodig is.  

 

Levensvragen en zingeving

In mijn sessiepraktijk komen mensen met hun levensvragen en vragen naar de betekenis van hun (steeds terugkerende) problemen en weerstanden.

Heb je een specifiek probleem dat je wilt leren begrijpen en overwinnen?

Wil je leren begrijpen en voelen wat het leven je aanreikt? Wat je daarvan kunt leren? Hoe je daar op een constructieve manier mee om kunt gaan? 

Wil je de signalen leren verstaan? Ben je bereid om ook te kijken naar de minder mooie kanten van jezelf zodat ze in het Licht komen te staan en terug naar het Licht gebracht kunnen worden?

De antwoorden op al je levensvragen zijn in jouzelf te vinden. Wanneer jij me dat toestaat kan ik je leren hoe je het pad naar jouw innerlijke bron van liefde, kracht en wijsheid kunt gaan.

Want alleen als je intuïtieve natuur je leidt en de weg wijst, kun je jezelf vertrouwen. Van dat deel van je wezen heb je niets te vrezen. Wel van de lagen die daaroverheen liggen, de misvattingen, illusies en obsessies. Die kunnen alleen nog maar meer illusies en misvattingen voortbrengen en je daardoor je rust ontnemen. Het uiteindelijke doel van al dit zelfonderzoek is je te bevrijden van die opgelegde lagen, zodat je ware zelf weer de teugels en daarmee de leiding over je leven kan nemen. Uit padlezing 77

Voor wie?

  • Individuele sessies.

Wanneer je echt bereid bent te kijken en te ervaren wie je werkelijk bent.

Wanneer je daar tijd en moeite in wilt steken en komen wilt bij je goddelijke kern.

Wanneer je bereid bent weerstanden te overwinnen en illusies los wilt laten.

Wanneer je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je leven en wilt gaan staan voor wie jij bent.

  • Relatie-sessies voor paren of andere tweetallen.

Als je het fijn vindt om met elkaar te leren en groeien. 

Wanneer je verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw aandeel in de relatie; in crisis, teleurstelling, verwachtingen, ruzies, onvrede,  etc. i.p.v. naar de ander te wijzen. Je haalt dan jouw ballast weg bij de ander en neemt daar zelf de verantwoordelijkheid voor. Samen bouw je zo aan een stevige basis van vertrouwen in jezelf en in elkaar.

Iedere openbaring van een tot nu toe verzwegen aspect van jezelf is een blijk van liefde voor elkaar.

Wanneer je het optimale wilt halen uit je relatie.

Nergens is de uitdaging en de kans om te groeien zo groot als binnen een intieme relatie. Het is ook nergens zo moeilijk omdat je elkaar raakt op je meest kwetsbare niveau. Maar ook: geen groter geluk en vervulling wanneer het samen lukt

Voor wie een werkelijke verbintenis op gelijkwaardige basis wil leren creëren.

“…Geef het nooit op en denk nooit dat het onmogelijk is om de gelukzalige staat te bereiken. Het is echt mogelijk. Deze staat van algehele verrukking leeft in jullie herinnering, vrienden en hij kan in dit leven alleen bereikt worden wanneer je het vermogen ontwikkelt om iemand van de andere sekse lief te hebben en met hem of haar één te worden. Want in deze relatie spelen al je functies en mogelijkheden een rol, het sluit niets buiten als de relatie werkelijk diep gaat en totaal is, als er geen sprake is van oppervlakkigheid, compromissen of vrijblijvendheid. Als de moeilijkheden eenmaal zijn overwonnen, zijn er geen grenzen meer aan de mogelijkheden tot de uitgroei van het ware zelf, tot vreugde en verrukking, tot meer creatieve ontplooiing.” Uit Padlezing 156

De sessies die ik geef zijn gebaseerd op Padwerk en alles wat ik daarnaast in huis heb. Je hoeft daar niet bekend mee te zijn.

 

Kosten:
Individuele sessie: € 80,– * voor een sessie van 1 à 1 1/2 uur.
Sessie voor paren: € 100,– * voor een sessie van 1 1/2 à 2 uur.

Voor nadere informatie en aanmelden, email:  centrum{at}levensster.nl  of telefoon 0522-240671

* Wanneer financiën de enige belemmering is om een of meerdere sessies aan te gaan is korting mogelijk. Bel/mail mij gerust.

Naar boven