Vijfdaagse Levensstercursus voorjaar 2019

Liefde en Overvloed in jezelf herstellen  

Overvloed is je geboorterecht.  
Wanneer er geen overvloed is in je leven, kun je in de Levensster gaan ervaren hoe jij die overvloed ergens in je leven bent gaan blokkeren. We hebben alles, letterlijk alles in ons wat we nodig hebben om een vervuld leven te leiden. Dat alles kun je ook weer tot je beschikking krijgen wanneer je de blokkades opheft.
In de Levensster stap je intuïtief precies daar in waar jij je werkpunt hebt. De Engelen van de Levensster helpen je dit te zien en te ervaren. 
Je bent ontstaan uit Liefde en we gaan langzaam weer naar de Liefde terug. 
Een lange weg van vallen en opstaan tijdens ervaringen gedurende vele levens. We kunnen de Liefde stukje bij beetje herwinnen. Het hoeft niet allemaal tegelijk. Elk voorheen afgewezen aspect in jezelf dat je leert liefhebben geeft een gevoel van pure vreugde en hoop. Hoop dat het werkelijk kan. Wat je voor jezelf hebt heroverd kun je ook weer geven aan anderen. Dat maakt je leven alleen maar rijker. Liefde en overvloed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

De Levensster biedt een ervaringsgerichte werkmethode om ook het onbewuste in jezelf te leren kennen.

Het werk in de Levensster

Met behulp van het opstellingenwerk in de Levensster zien en ervaren we met elkaar in een uiterlijk zichtbaar gemaakte vorm het scheppingsproces van je Leven.

Je werkt mee als opstellingvrager of als representant. In beide gevallen kun je veel over jezelf en je leven leren.

Tijdens opstellingen wordt zichtbaar en ervaarbaar welke innerlijke aspecten uit harmonie zijn geraakt en wat daarvan de oorzaak was. Door representanten worden verschillende aspecten van de opstellingvrager weerspiegeld en de onderlinge samenhang met elkaar tot uitdrukking gebracht.

Met behulp van de Levensster worden je houdingen in het licht gezet waarmee je de wereld der dualiteit tegemoet treedt of ontwijkt waardoor je precies daar bent gekomen waar je niet wilt zijn. Daardoor leer je zien wat je mag loslaten om het leven in liefde aan te kunnen gaan en te komen waar je wel wilt zijn.

Werkend in de Levensster oefen je jezelf in het versterken van je ontvankelijk vermogen. Je leert je zielenbewegingen waar te nemen en te verstaan. Je leert met mededogen kijken naar je innerlijke kind en jezelf te accepteren zoals je bent op dit moment.
Je gaat jezelf leren kennen als Geschapene in de rollen van dader/slachtoffer/redder en je leert zien en ervaren hoe en wanneer je dit middels het Proces van Scheppen in gang hebt gebracht. Je leert jezelf kennen als de Schepper van je leven.

De Levensster is een bewustwordings- en transformatie-instrument waarin je begeleid wordt op je weg naar het ontwaken van het Christusbewustzijn – de onvoorwaardelijke Liefde in je hart.

Voor wie is deze training geschikt?

* Voor wie een liefdevolle zelfconfrontatie wil aangaan om ook op diepere lagen zichzelf te leren kennen.

* Voor wie zichzelf wil leren kennen en ervaren vanuit vele verschillende standpunten, waardoor op den duur alle afgescheiden aspecten aan de orde komen. Alles wat weer in het bewustzijn komt, kan opnieuw worden teruggebracht in de Eenheid.

* Voor wie meester wil worden over het eigen leven.

We werken in de opstelling met en voor elkaar. De Levensster ervaren is een voortdurend levend proces in samenwerking met de Engelen van de Ster.

Het thema van iedere Levenssterdag wordt voorbereid met behulp van een Padlezing. 

 

De cursus bestaat uit een module van vijf zaterdagen. Je kunt je voor de hele module opgeven of voor één enkele dag.

Data in Nederland: zaterdag 26 januari, 23 februari, 23 maart, 27 april, 25 mei 2019.

Deze cursus wordt ook in België gegeven op vijf zondagen:

Data in België:  zondag 17 februari, 17 maart, 14 april, 19 mei en 16 juni 2019. 

 

Plaats in Nederland: Veentien 34, Meppel.  

Plaats in België: Centre Autre Porte, 1 Rue de la Gare d’Autre-Eglise, B-1367 Ramillies (Autre-Eglise).

Ook is mogelijk:

Wanneer je zelf een groep hebt gevormd van minimaal 4 à 5 deelnemers kom ik graag naar je toe, zowel eenmalig als voor een (half)jaartraining. De vrije ruimte/vloeroppervlak om in te werken moet minimaal 4,5 x 4,5 m. zijn waar ik de Levensster kan neerleggen. Daarnaast is er nog ruimte om met elkaar te kunnen zitten, al dan niet aan tafel. Er komen dan mijn reiskosten bij en je zorgt zelf voor koffie, thee, koek en soep.

Tijd: 10.00-17.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 10.00 uur. We beginnen om 10.15 uur.

Kosten:  € 400,-* voor een module van vijf zaterdagen. Deelname aan één enkele dag is ook mogelijk:  € 90,–* p. dag. In Nederland is dit inclusief koffie, thee, koek en soep. Breng ter aanvulling van de lunch zelf een boterham mee. In België beschik ik niet zelf over deze faciliteiten. Dat gaan we samen nog ontdekken. Houd daarom rekening met extra kosten hiervoor.

Aanmelden en inschrijfformulier: Je kunt een inschrijfformulier opvragen bij lucievanmol@live.nl of tel. 0031 (0)522-240671. Inschrijving is definitief na ontvangst van (deel)betaling. Na je aanmelding worden de inspiratielezingen voor iedere Levenssterdag naar je toegestuurd.

* Bij minimum inkomen en geen of nauwelijks reserve is korting mogelijk. Mail/Bel mij gerust. 

Meer lezen over de Levensster zie: Wat is de Levensster

Naar boven