Lezing en workshop in de Levensster

Heb je een cursuscentrum en/of een groep belangstellenden voor wie je een interessante avond of dag wilt organiseren dan is de Levensster zeker een mogelijkheid om te overwegen.

Je kunt me uitnodigen voor een lezing over het scheppingsproces van je leven en over het leerproces naar Bewust ZIJN en Bewust CREËREN aan de hand van de Levensster. Aansluitend, na een korte pauze, volgt een workshop in de Levensster om kennis te maken met de werking van de Ster.

In een kennismakingsworkshop kan de groep ook groter zijn, tot maximaal 20 á 23 deelnemers.

Het is een heel ander proces dat plaatsvindt in een grote groep als in het intensieve diepgaande werk wat we doen in de Jaartraining met een kleine groep. Mensen nemen intuïtief plaats in de Ster bij een van de 12 punten. Vandaar communiceren we met elkaar met behulp van de Engelen van de Levensster. 

Het is een mooie en zachte manier om het krachtenveld van de verschillende zielen- en geestkwaliteiten te ervaren en hoe deze met elkaar in verbinding staan. Het is mijn ervaring dat mensen intuïtief een plek uitkiezen in de Levensster waar zij precies datgene ervaren en ontvangen wat zij op dat moment in hun leven nodig hebben.

Naar boven