Nieuwe Ontwikkelingen in de loop van de tijd

Meditatiecursus september/oktober 2017

Doel van deze cursus:

Je hoofd vrij leren maken van 1001 gedachten

  • Heb je vaak last van voortdurend malende gedachten?
  • Van een hoofd dat altijd druk is.
  • Word je doodmoe van dat voortdurend volle hoofd?

Dan kan deze meditatiecursus zeker een weg hieruit voor je betekenen.

In drie à vijf avonden leer je een methode om je gedachten te observeren en je hoofd tot rust te brengen zonder welke gedachte dan ook te onderdrukken. Al die onbewuste gedachten kosten je handenvol energie. In deze cursus leer je je achtergrondgedachten naar voren te brengen, onderscheid te maken welke zinvol zijn en welke gedachten het nodig hebben ze nader te bekijken en hoe je dat kunt doen opdat je meer kennis krijgt over jezelf en jezelf beter leert begrijpen.

Deze cursus is een geweldige basis voor een nieuwe Padlezingengroep maar kan ook op zichzelf staand gevolgd worden.

Deze methode brengt je door de dag heen veel meer rust wanneer je die toepast in je dagelijks leven. Het kost je niet meer dan 2 x 5 minuten per dag.

Start 19 september

Duur: vijf achtereenvolgende dinsdagavonden 19.30-21.30 uur.

Kosten € 25,– per avond. Bij meer dan zes deelnemers € 15,– per avond.

Aanmelden info@levensster.nl  of tel. 0522-240671

 

Open Dag

 

Heb je interesse voor een of meer van de mogelijkheden van Centrum Levensster maar wil je er eerst meer over horen en misschien de mogelijkheid hebben iets te ervaren meld je dan aan voor de open dag op 16 september 2017.  

Aanmelden: centrum@levensster.nl of tel. 0522-240671

 

20-7-2016 Opleiding Levensster

De opleiding zoals ik die vorig jaar introduceerde krijgt vanaf dit jaar een andere naam: Intensief Bewustwordingstraject Padwerk in de Levensster. De inhoud blijft hetzelfde. Ieder die dit traject volgt zal diep inzicht krijgen in de wetten van het leven en de wetmatigheden van de Levensster die daar een uitdrukking van zijn. Daardoor krijgt de deelnemer een instrument in handen waarmee hij zijn leven heel bewust leert begrijpen en leert vorm te geven. Het is dus voor iedere deelnemer een prachtig traject van zichzelf bewust worden van wie hij is en hoe hij zijn leven creëert. Voor ieder die in waarheid zichzelf tot de hoogst mogelijke vervulling wil brengen zeer aan te bevelen. Meer hierover Intensief Bewustwordingstraject

De Opleiding

De opleiding tot Begeleider in de Levensster bestaat nog steeds maar dan in een andere vorm. Zie hiervoor Opleiding Levensster

 
Op 8 november 2015 ben ik uitgenodigd om een kennismakingsworkshop met de Levensster te geven in Centrum Commovendo te Deventer.

Ontmoeting met de Engelen van de Levensster

In deze workshop maak je kennis met de Levensster, een bewustwordings- en transformatie instrument. In de Levensster wordt het scheppingsproces van je leven zichtbaar en ervaarbaar. Werkend in de Levensster ontstaat een Sterrenpoort die een verbinding vormt tussen de Engelenwereld en de Aardse wereld.

Werkwijze: Je neemt intuïtief plaats in de Levensster bij een van haar 12 punten. Van daaruit communiceren we met elkaar met behulp van de Engelen van de Levensster. Het is een mooie en zachte manier om het krachtenveld van de verschillende zielen- en geestkwaliteiten in de Levensster te ervaren en hoe deze met elkaar in verbinding staan. Het is mijn ervaring dat mensen die plek in de Levensster uitkiezen waar zij precies datgene ontvangen wat zij op dit moment in hun leven nodig hebben. Interesse om mee te doen? De Engelen heten je welkom!

Zie voor het verdere programma op die dag: www.commovendo.nl  onder AANBOD en Zinderende Zondag op 8 november

 

Nieuw in 2015: Opleiding Levensster 

Ik verheug me over deze nieuwste tak in mijn praktijk.

Het is mijn hartenwens om de Levensster verder in de wereld te brengen. Een van de manieren om dit werk te verspreiden is de mogelijkheid creëren dat er behalve mij meer begeleiders gaan komen.

Na jaren zelf begeleider zijn in de Levensster wil ik graag mijn ervaringen doorgeven.

Naar boven