Intensive voor Paren

Is er een crisis in je relatie waar je samen niet uit komt?

Of een probleem of struikelblok dat steeds weer terug komt en je relatie dreigt te verzieken?

Willen jij en je partner een paar dagen oprecht ervaren en kijken naar wat jullie relatie blokkeert om gelukkig te zijn met elkaar, dan is een meerdaagse intensive een uitgelezen kans om daar een begin aan te maken en de diepere laag te leren kennen in ieder van jullie die daar een aandeel in heeft. Niets doet de liefde voor elkaar meer groeien dan eerlijk je eigen aandeel in de crisis van de schouder van de ander weg te halen.

Liefde en waarheid zijn één.

Waar de waarheid niet gezien of gekend wordt, kan liefde niet bestaan.

Voorbereiding

Er wordt van ieder van jullie gevraagd om je werkpunt en motivatie voor deze intensive uiteen te zetten en je doelstelling c.q. verwachting te verwoorden. Dit kan schriftelijk/email of, wanneer je dit lastig vindt, in een oriënterende sessie vooraf.

Werkwijze

Jullie ontvangen begeleiding door de dag heen, van afgesproken tijden voor een of meer sessies tot spontane ontmoetingen tijdens de maaltijden waarbij ik de inspiratie volg die ik ontvang op dat moment. Dat leidt soms tot verrassende wendingen en inzichten. Ik sta van 9.00 tot 21.00 uur tot je beschikking wanneer dat maar nodig is.

Tijd voor meditatie, terugblik, oefeningen/opdrachten, stilte-momenten worden ingebouwd in overleg met de deelnemer.

Sessies zijn mogelijk in de vorm van een helend gesprek, intuïtief tekenen of schilderen, focussen, lichaamswerk, wandelsessies, sessie in de Levensster; afhankelijk van de behoefte en interesse van de deelnemers en wat zich aandient gedurende deze dagen.

Duur

Jullie gaan twee, drie of vijf achtereenvolgende dagen intensief met jezelf aan het werk. De duur van de intensive bepaal jullie zelf, afhankelijk van je tijd, doel en mogelijkheden.

Kosten
€ 250,–* per 24 uur, dit is inclusief overnachting, maaltijden, koffie en thee.

Traject van 10x  24 uur:  € 2.300,–* dat binnen de duur van maximaal één jaar wordt afgelegd.

* Wanneer financiën de enige belemmering is om samen een intensive te kunnen aangaan, is korting mogelijk. Bel of mail mij gerust voor overleg.

Naar boven