Individuele Intensive

Een speciale tak in mijn praktijk is het begeleiden van mensen in een intensieve meerdaagse intern.

Voor wie?

Voor wie bereid is om gedurende twee, drie of meer dagen alle aandacht te richten op intensief werken met zichzelf.
Om bijvoorbeeld
* de diepte in jezelf te onderzoeken en waarheid te vinden met betrekking tot een bepaald thema;
* in rust en stilte te komen, los uit de dagelijkse hectiek, om de (rode) draad van je leven op te pakken;
* contact te leren maken met je goddelijke bron;
* een steeds terugkerende problematiek tot op de bodem uit te zoeken;
* je door een crisis heen te laten helpen. Tijdens een crisis krijg je vaak te maken met lagen van angst, paniek, pijn, en verdriet afgewisseld door drama, weerstand, boosheid en wrok. Ik begeleid je door deze lagen heen zodat je bij je eigen wijsheid kunt komen waardoor je de zin van deze moeilijke periode van je leven leert kennen. Dat geeft om te beginnen opluchting. Het maakt dat je vrede leert krijgen met de situatie zoals die is. Het is zoveel beter te verdragen als je begrip krijgt van de dieperliggende oorzaak van deze crisis.

Ieder heeft zijn/haar eigen reden/motief om met zichzelf te willen werken met individuele begeleiding. Het belangrijkste is dat je van jezelf wilt houden en jezelf de tijd en ruimte wilt geven om te zien waar en waarom je dat (nog) niet doet.

Voorbereiding

Er wordt van je gevraagd om je werkpunt en motivatie voor deze intensive uiteen te zetten en je doelstelling c.q. verwachting te verwoorden. Dit kan schriftelijk/email of, wanneer je dit lastig vindt, in een oriënterende sessie vooraf.

Werkwijze

Je verblijft gedurende deze dagen in mijn huis en tuin als mijn gast. Er is een gastenkamer voor je ingericht waar je kunt slapen en je terug kunt trekken om te mediteren, te schrijven, te lezen of om alleen te zijn.

Je ontvangt individuele begeleiding door de dag heen, van afgesproken tijden voor een of meer sessies tot spontane ontmoetingen tijdens de maaltijden waarbij ik de inspiratie volg die ik ontvang op dat moment. Dat leidt soms tot verrassende wendingen en inzichten. Ik sta van 9.00 tot 21.00 uur tot je beschikking wanneer dat maar nodig is.

Tijd voor meditatie, terugblik, oefeningen/opdrachten, stilte-momenten worden ingebouwd in overleg met de deelnemer.

Sessies zijn mogelijk in de vorm van een helend gesprek, intuïtief tekenen of schilderen, focussen, lichaamswerk, wandelsessies, sessie in de Levensster; afhankelijk van de behoefte en interesse van de deelnemer en wat zich aandient gedurende deze dagen.

Duur

Je gaat twee, drie of vijf achtereenvolgende dagen intensief met jezelf aan het werk. De duur van de intensive bepaal je zelf, afhankelijk van je tijd, doel en mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om een langer traject af te spreken van 10x  een 24-uurs-intensive binnen een tijdsduur van één jaar. Je komt dan om 14.00 uur en gaat de volgende dag weer om 14.00 uur naar huis. De wijsheid van de nacht wordt dan meegenomen in de sessies. Zeker als je leven op een keerpunt staat en je niet meer weet wie je bent en hoe je verder moet gaan, kan dit ideaal zijn om jezelf weer in de flow te brengen en richting te geven.   

Zie voor recensies van beide mogelijkheden:  Reacties van deelnemers

Kosten:
€ 185,–* per 24 uur, dit is inclusief overnachting, maaltijden, koffie en thee.

Traject van 10x  24 uur:  € 1.750,–* dat binnen de duur van maximaal één jaar wordt afgelegd.

Waar:
Bij mij thuis in Meppel, een gastenkamer is ingericht voor je komst.

Voor nadere informatie: centrum{at}levensster.nl – vermeld s.v.p. je tel.nr. wanneer je door mij gebeld wilt worden.

* Wanneer financiën de enige belemmering is om een intensive te kunnen aangaan, is korting mogelijk. Bel of mail mij gerust voor overleg.

Naar boven